Nyhed

Nu kan du melde dig til den store kvalitetskonference

30. og 31 oktober er Aalborg Kongres & Kultur Center rammen om den store kliniske kvalitetskonference, som sidste år samlede over 600 deltagere. LVS er arrangør sammen RKKP og DACS, og der er nu åbent for tilmelding. I 2022 blev konferencen udsolgt.

kvalitet 2023

Udover keynote speakerne Ameli Norling (Sverige) og John Halamka (USA) er der oplæg fra en lang række danske eksperter på Klinisk Kvalitet 2023.

Klinisk Kvalitet 2023 sættes der fokus på det der virker, under overskriften 'Kvalitetsudvikling, der virker i hverdagen'. Hvordan omsætter vi egentlig den frembragte viden til forbedring? Hvad har de gjort de steder, som er lykkedes med at udligne uønsket variation? Og hvilke tiltag kan understøtte et lærende sundhedsvæsen, hvor klinikere på tværs af landet inspirerer hinanden til udvikling af praksis? 

Ambitionen er, at alle deltagere kan tage noget med hjem, som kan bruges i eget arbejde med datastøttet kvalitetsudvikling.

 Du kan som deltager se frem til to dage med et mættet fagligt program og suveræne muligheder for netværk med flere end 650 deltagere fra alle dele af sundhedsvæsenet.

Keynote speakers:

  • Læge, CEO John Halamka, Mayo Clinic Platform
  • Speciallæge, sundhedschef Ameli Norling, Sveriges Kommuner og Regioner

Mød også en lang række oplægsholdere fra Danmark, f.eks.

  • Professor, CEO Troels Krarup, Steno Diabetes Center Aarhus
  • Kontorchef Nanna Skovgaard, Kommunernes Landsforening
  • Direktør Lisbeth Nielsen, Sundhedsdatastyrelsen
  • Professor Kjeld Møller Petersen, Syddansk Universitet

 Det foreløbige program og oplysninger om call for abstracts m.v. kan findes her.

Tilmelding her.