Nyhed

LVS tilknytter ny kommunikationsrådgiver

Nicolai Döllner, 59, tidligere chefredaktør på Dagens Medicin, tilknyttes fra 1. august 2020 til Lægevidenskabelige Selskaber som kommunikationsrådgiver. Han afløser Tommy Østerlund, 74, der fortsætter året ud med andre opgaver for LVS.

Nicolai Döllner er journalist og konsulent med speciale i sundhedssektoren. Han vil sideløbende med arbejdet for LVS varetage andre opgaver som kommentator, ordstyrer, blogger m.m. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1983 og har en klassisk journalistisk baggrund som medarbejder på bl.a. Ugebladet Ingeniøren, Børsens Nyhedsmagasin, Politiken og Berlingske.

Han deltog i etableringen af Dagens Medicin i 1997 og var redaktionschef og siden chefredaktør indtil 2019. Han er manden bag en række af de koncepter, som tiltrækker sig opmærksomhed i sundhedsvæsenet, bl.a. Den Gyldne Skalpel, Magtens Top 100, Danmarks Bedste Hospital og KommuneBarometret. Han er kendt som en skarp og vittig kommentator om sundhedspolitiske emner. For LVS skal han varetage klassiske kommunikationsopgaver, deriblandt redigeringen af disse sider og udviklingen af LVS’ tilstedeværelse på de sociale medier.