Nyhed

Nu hædrer vi igen landets bedste kliniske forsøg og afprøvninger

​​​​​​​Har du et bud på et kliniske forsøg eller en afprøvning, som er i topklasse? Så hører vi gerne fra dig. Det er nemlig blevet tid til at hædre indsatsen for at udvikle og forbedre behandlingen for patienterne i det danske sundhedsvæsen. 

Fristen for at nominere kandidater er fredag 21. april, og priserne uddeles ved en festlig begivenhed tirsdag 6. juni.

Lægevidenskabelige Selskaber (LVS), Danske Patienter, Dansk Selskab for Fysioterapi, Dansk Sygepleje Selskab (DASYS), Lægemiddelindustriforeningen (Lif), Lægeforeningen, Medicoindustrien, Pharmadanmark og Trial Nation står bag arrangementet, som blev sat i søen sidste år.  Dagens Medicin er mediepartner.

award 2022
Sidste år blev prismodtagerne foreviget af pressefotograf Joachim Rode. – Foto: Nicolai Döllner

I år uddeles i alt otte priser, nemlig for årets forskerinitierede forsøg, årets virksomhedsinitierede forsøg, årets patientfokus, årets offentlig-private samarbejde, årets nyskabelse, årets nye forskningsmiljø, årets ildsjæl samt som en særlig temapris med fokus på kliniske forsøg og afprøvninger i relation til små, sjældne og oversete sygdomme.

Gå ind på https://www.kliniskeforsoeg.dk/ og indsend dit bud på, hvem der skal have en pris i år. Bemærk: Hvis du ønsker at indstille det samme kliniske forsøg eller afprøvning til flere priser bedes du indsende blanketten flere gange.

 Hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil deltage i fejringen 6. juni 2023, er du velkommen til at skrive til award@lifesciencehuset.dk.

De blev hædret i 2022.